Kundservice, vardagar 09:00-17:00:  090 - 12 95 50
Din varukorg

Hem
Resmål
Flyg
Aktiviteter
Thailand
Thailandtours
Kontakta oss
Startsida för Aktiviteter
Krabi - utfärder
Phuket - utfärder
Golf
Hälsa
Mat
Shopping
Vatten
Kontakta oss
Vi hjälper dig att boka och planera din thailandsresa. Välkommen att kontakta oss!
» Skicka e-post
» Om Thailandtours
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Utfärder Phuket (Patong, Karon och Kata):

 

För dig som bor i Patong, Karon och Kata.

Gör några utfärder och upptäck vad denna del av Thailand har att erbjuda. Det mesta kretsar runt vatten och alla de hundratals öar som finns i närheten. Under vattenytan finns det mycket att upptäcka, på med snorkeln och simma öga mot öga mot en ena färggranna akvariefisken efter den andra. 

På kvällen erbjuder vi bl.a. Thai boxning, shower, cabareter.

Varför inte passa på att lära sig lite om den thailändska matlagningen, få med sig hem en del nya och spännande matrecept från denna underbara matkultur. Kan det bli bättre?

Fiske - Fiska
Gillar du att vanligt fiske, då har du kommit rätt. Vattnen runt Phuket är fiskrika med många olika sorter. Vi fiskar längs med Phuket till Raya Island.
Phi Phi Island
Detta är den mest omtyckta utfärden i Thailand och ni får inte missa detta. Följ med ut i vår splitternya speedboat till de vita stränderna och det turkosa vattnet runt de 6 Phi Phi Öarna.
Thai cooking
Här kan du lära dig att laga riktig Thaimat. Kursen börjar med att ni handlar alla indigrenser till maträtterna. Ni lagar 5-6 olika rätter, som sedan avnjuts tillsammans.
Krabi
Vi åker med vår nya speedboat till de hundratals småöarna runt Krabi. Vattnet och stränderna är bland de vackraste i världen.
Phang Nga
Upplev skärgården i Phang Nga, området norr om Phuket som har en otrolig skärgård med öar och kalkstensgrottor.
City Tour
En stadsrundtur rekommenderas för att snabbt och enkelt få en överblick av vad som händer och sker i och omkring Patong, Karon och Kata.
Racha (Raya) Island
En ö 12 km söder om Phuket och Coral Island. Perfekt badutflykt där det även finns utomordentliga möjligheter för att snorkla.
Djuphavsfiske
Föredrar du djuphavsfiske, då är detta alternativet för dig. Många olika sorters fiskar och inte minst om man vill ha chans på dom stora som haj och svärdfisk, då tar man denna 2-dagarstur.
Thai boxning
Se äkta Thai boxning i Patong Stadium. Här är det riktiga fighter som gäller, inte bara show som på många andra ställen.
Simon Cabaret
En dans- och musicalshow i hög klass. Det som skiljer denna från andra shower är att alla snygga kvinnor är män, eller Ladymen.
Fantasea Show
I denna världsberömda show i Las Vegas-stil får ni se allt från trolleri, illusion, akrobatik, dans och cirkuskonster. Detta är en oförglömlig show.
Sukko Spa
Vi åker till Sukko Spa som är ett 5-stjärnigt Spa på 12.000 m2. Att unna sig en dag på spa tycker vi verkligen man ska göra på semestern. Den harmoni som man känner i kropp och själ är obeskrivbar.
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Thailandtours | Inloggning för kunder | Sitekarta
© Vulkan Resor AB - Webmaster: Mårten Fajers