Kundservice, vardagar 09:00-17:00:  090 - 12 95 50
Din varukorg

Hem
Resmål
Flyg
Aktiviteter
Thailand
Thailandtours
Kontakta oss
Startsida för Thailand
Om Thailand
Geografi
Historia
Demografi
Ekonomi
Resmål i Thailand
Klimat
Ordlista
Kontakta oss
Vi hjälper dig att boka och planera din thailandsresa. Välkommen att kontakta oss!
» Skicka e-post
» Om Thailandtours
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Upplev och njut av Thailand.
Tillbaka
Skriv ut
Om Thailand
Mitt i Sydostasien, mellan Indiska oceanen och Sydkinesiska sjön breder Thailand ut sig. De långa kustlinjerna och småöarna är bad- och snorkelparadis för många turister, möjligheten att tryggt och välorganiserat komma in i djungeln till fots eller på flotte lockar resenärer från hela världen.

Det finns gott om marknader för köpsugna. Den som prutar kan göra verkliga fynd. Och ingen lämnar Thailand utan en matupplevelse bortom ord. Det enorma utbudet av råvaror, mångfalden av rätter och kärleken till maten gör det thailändska köket till ett av världens främsta. Sött, surt, starkt och nyttigt, och alltid serverat som ett konstverk.

Klimatet är tropiskt och husen längs vägarna på den bördiga landsbygden är ofta byggda på pålar för att klara översvämningar. Upplevelserna är lättillgängliga i Thailand, både i städer och på landsbygden, och det är enkelt att resa inom landet.

Thailändarna är ett vänligt sinnat folk, de är stolta över sin kultur och visar gärna upp den. Liksom landets natur och djur, både ovan och under det klara havet. Drygt 90 procent av landets 65 miljoner bekänner sig till theravadabuddismen. Religiösa riter syns mitt i vardagen, närmare 30 000 tempel smyckar det bördiga landet.

Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Thailandtours | Inloggning för kunder | Sitekarta
© Vulkan Resor AB - Webmaster: Mårten Fajers