Kundservice, vardagar 09:00-17:00:  090 - 12 95 50
Din varukorg

Hem
Resmål
Flyg
Aktiviteter
Thailand
Thailandtours
Kontakta oss
Startsida för Thailandtours
Varför åka med Thailandtours?
Bokningsinformation
Betalningsinformation
Resevillkor
Om Thailandtours
Kundservice
» Startsida för Kundservice
» Bokning av resa
» Betalning av resa
» Resevillkor
Kontakta oss
Vi hjälper dig att boka och planera din thailandsresa. Välkommen att kontakta oss!
» Skicka e-post
» Om Thailandtours
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Tillbaka
Skriv ut
Om Thailandtours
Om företaget

Thailandtours är en del av Vulkan Resor AB. Syftet med Thailandtours är att ge andra än storstadsbor möjligheten att resa direkt till Thailand från sina hemtrakter. Vulkan Resor är specialiserat på resor till Island och Thailand för privatpersoner, grupper och företag.

Företaget grundades 1997 och har idag 14 medarbetare med kontor i Umeå, Göteborg och Stockholm. Huvudkontoret ligger i Umeå. Under 2006 arrangerade vi resor för cirka 10.000 resenärer och hade en omsättning på 46 miljoner SEK.

Vår tjänster - privatresor

Vi har har stort kunnande om Island samt Thailand och vi erbjuder ett utvalt och komplett utbud av enskilda produkter och paketresor, resor som vi tycker är bra och prisvärda. 

För Thailands del innefattar detta flyg och hotell samt golf och utfärder inför säsongen 2008/09.

För Islands del innefattar detta allt från flyg till kompletta rundresor med förbokat boende. Vi hjälper våra kunder med tips på aktiviteter och att finna ett passande reseupplägg. www.vulkanresor.se

 

Direktcharter till Thailand

Det flesta resorna till Thailand går idag från Stockholm, Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Detta vill Thailandtours ändra på - vintern 2006/2007 började vi med 6 flygningar från Umeå och Östersund, samt att planet vid två av dessa avresor även hämtade upp resenärer i Västerås.
Säsongen 2007/2008 fördubblade vi antalet resor med vårt smidiga NonStop-flyg. 
Vinter 2008/2009 erbjuder vi direktflyg (1 mellanlandning/väg) till Phuket fortsatt från Kalmar, Karlstad, Umeå och Östersund, samt dessutom Kokkola i Finland och Tromsö i Norge.
Vi flyger med det tjeckiska flygbolaget Travel Service (ägt av isländska Icelandair Group).

Vi flyger med Boeing 737-800 med plats för 174 passagerare.
Flygtiden är ca 12,5 till Phuket och ca 14 timmar hem.

Våra tjänster - Gruppresor och företagsresor
Vi har specialistkunnande om researrangemang till många olika destinationer och av att planera och genomföra arrangemang för företag och organisationer. Det gör att vi kan erbjuda reseupplägg som är anpassade efter gruppens unika förutsättningar och behov. Vi är måna om ett gott samarbete mellan oss och våra kunder och ser den personliga kontakten som ett viktigt redskap för ett lyckat arrangemang. www.vulkankonferens.se

Trygghet

Vulkan Resor har resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Resegarantilagen skyddar resenärer när de köper en paketresa av en arrangör som ställt garantier till Kammarkollegiet. Det betyder att du som köper en paketresa hos Vulkan Resor är försäkrad om resan avbryts på grund av att flygbolaget eller hotellet kommit på obestånd.

För mer information besök kammarkollegiets hemsida www.kammarkollegiet.se/resegar/resegar.html

Vulkan Resor AB är IATA certifierad resebyrå. Det innebär att vi har en rättighet att själva utställa flygbiljetter, det betyder för dig som kund att vi kan ge dig snabbare och bättre service med flygbokningar.

Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Thailandtours | Inloggning för kunder | Sitekarta
© Vulkan Resor AB - Webmaster: Mårten Fajers